Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Dolgu kullanılarak kapı anlamsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda hafif açılacak şekilde Yangın Kapısı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda mahir personelimiz tarafından kaleme alınan bu tasarmızda;

Yangın merdiveni şayet binanın süresince konumlandırıldıysa bu durumda emniyet açısından bir havalandırma bacası kullanılmalıdır. Aynı zamanda merdivenin üretiminde kullanılan tüm malzemelerin yangına karşı asgari 90 dakika dayanabiliyor olması gerekir. Eğer yangın simultane merdivenin evetğu bölüme duman intikali olursa güç deposunı binadaki elektrik sisteminden almayıp kendi güç sistemini kullanan mekanik bir havalandırma kullanılması şartı vardır.

Görmüş olacaksınız ki bu derece güçlü kaliteli yangın kapılarını en elverişli fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Esrar sızdırmaz özelliğe ehil olmaları dolayısı ile yangın çabucak insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Evgin çıkış kapısı adı ile bile malum bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde bayağı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birmebzul dokumada bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Yangın kapılarının asayiş sertifikaları da bedelını etkileyen bir faktördür. Kapılar, EN veya UL üzere standartlara uygunluğu onaylayan sertifikalara sahip olmalıdır.

İşaretleme ve Tenvirat: Yangın çıkış kapıları, yangın sırasında kolay bulunabilmesi sinein şık fiilaretleme ve ivedi kalıp aydınlatması ile donatılmalıdır.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın spontane Yangın Kapısı Fiyatları kapanması ile birlikte devreye giren, ısı ve yamanın sair tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı sıkı sertya kapanmaktadır.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına Yangın Merdiveni Kapısı karşı etkili direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek ciğerin mutasavvertır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakılırsa değfiilebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; umumiyetle sınai tesislerde dü farklı vadiı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu elde etmek midein kullanılmaktadırlar.

Montaj: Yangın kapısı, dosdoğru şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, uzman bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın Kapısı Aplikasyon Amacı Yangın baplarının üretim amacı insanoğlu sağlığını koruyup yangın ve tütün gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın merdiveni kapılarının olası Yangın Merdiveni Kapısı durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan mideeriye kolay girebilmesini esenlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından şiddetli kalite, peklik, %100 projeye intibak ve isabetli eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page